ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

To Patras Codecamp – η μεγαλύτερη εκδήλωση για την τεχνολογία στην Δυτική Ελλάδα – επιστρέφει και φέτος, για 6η συνεχόμενη φορά!

Με έναν διαφορετικό αλλά και γνώριμο πλέον τρόπο, μέσα από τις οθόνες των υπολογιστών μας αλλά ΚΑΙ από κοντά για τρεις μέρες γεμάτες Κώδικα, Τεχνολογία και Μεταφορά Γνώσης!

Οι δράσεις του 2021 θα πραγματοποιηθούν Phygitally, συνδυάζοντας το Physical & Digital συνδέουμε τον OnLine με τον ΟffLine κόσμο και δημιουργούμε εμπειρίες, μεταξύ 12-14 Νοεμβρίου:

  • Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η phygital εναρκτήρια ημερίδα με καλεσμένους ομιλητές-τριες από οργανισμούς, εταιρείες και κοινότητες στο πεδίο της τεχνολογίας, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά και δημόσια (live web streaming).
  • To Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα online εργαστήρια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεματικών, για μικρούς και μεγάλους. Τα εργαστήρια είναι δίωρα, θα πραγματοποιηθούν παράλληλα και διαχωρίζονται ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας. Η συμμετοχή παρακολούθησης στα εργαστήρια είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Το Patras Codecamp είναι μια ανοιχτή κοινότητα με στόχο την ανταλλαγή γνώσης και την δικτύωση. Αποτελείται από εταιρείες, οργανισμούς, κοινότητες και ανθρώπους που αγαπούν την τεχνολογία. Η επιτυχία της δράσης μας οφείλεται σε όλους αυτούς! Σε όλους εσάς!

Για αυτό το λόγο σας καλούμε για μία ακόμη χρονιά να μας υποστηρίξετε μέσω των διαθέσιμων χορηγικών πλάνων, αλλά και να μεταφέρετε την γνώση και εμπειρία των εταιρειών σας στους νέους και νέες παρέχοντας κάποια από το φετινά εργαστήρια.

ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΛΑΝΑ

Παροχή Bronze Sponsor 300€ Silver Sponsor 500€ Gold Sponsor 1000€
Λογότυπο σε γενικό web cover/banner
Λογότυπο σε γενικό φυσικό banner και leaflet (στο χώρο του phygital event)
Λογότυπο στο τέλος των videos (promo & απολογιστικό)
Λογότυπο στην αρχική ιστοσελίδα της δράσης https://patrascodecamp.eu για ένα έτος
Λογότυπο σε γενικό στα newsletters στην κοινότητα του Patras Codecamp (2,000+ subscribers. Θα σταλούν τουλάχιστον 3 newsletters (πρόγραμμα workshops και έναρξη εγγραφών, πρόγραμμα opening event, απολογιστικό)
Εμφάνιση λογοτύπου - ανά κατηγορία - στην αρχή και τέλος του live streaming event
Γενικό ευχαριστήριο ποστ στα social media του Patras Codecamp και των διοργανωτών (15,000+ followers)
Δυνατότητα διοργάνωσης ενός “powered by” workshop
Παρουσία εκπροσώπου στο phygital opening event
Δυνατότητα διοργάνωσης δύο “powered by” workshops -
Video testimonial -
Ομιλία εκπροσώπου στο phygital opening event -
Μεγαλύτερο μέγεθος λογοτύπου σε ιστοσελίδα και κάθε τύπου προωθητικό υλικό - -
Παρουσία banner και προωθητικού υλικού της εταιρείας στο χώρο του phygital opening event - -
Αποκλειστική αναφορά στην χορηγία της εταιρείας σε συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση - -
Αποκλειστική ευχαριστήρια αναφορά με γραφιστικό banner σε Social Media και απολογιστικό ΔΤ - -

Οι Μη Κερδοσκοπικοί Φορείς/Οργανισμοί που θα υποστηρίξουν στην δράση προσφέροντας ένα ή παραπάνω workshops, υπάγονται στην κατηγορία «Υποστηρικτές», χωρίς χρηματικό κόστος και λαμβάνουν τα αντίστοιχα οφέλη με την κατηγορία “Bronze Sponsor” συν την δυνατότητα παρουσίας ομιλίας εκπροσώπου στο phygital opening event.

To Patras Codecamp διοργανώνεται από την InterMediaKT, το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Παν. Πελοποννήσου και το POS4WORK, και πρόκειται για μία εκπαιδευτική δράση που διοργανώνεται στα πλαίσια του EU Codeweek. Σκοπός του είναι η προώθηση του προγραμματισμού, των ψηφιακών δεξιοτήτων και της τεχνολογίας, να φέρει σε επαφή με το αντικείμενο νέους και νέες και να βοηθήσει να κλείσει το χάσμα μεταξύ ανδρών-γυναικών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@patrascodecamp.eu και στα τηλέφωνα 2610220515 & 6932320376